Madeleine Meuwessen
ALS JE HET LEVEN SNAPT, BEGRIJP JE DE WERELD NIET.

Herfstaster

Herfstaster - Ervaringen door derden

Geeft speelsheid, sprankeling, blijdschap. Je mag er zin in al je facetten. Werkt op je zintuigen. Rustgevend. Hartslag. Bloeddruk verlagend. Uit je hoofd naar je gevoel.

Loslaten wat er niet toe doet.

Hij beweegt heel traag, een zachte,subtiele mooie beweging die langzaam groter wordt. Werkt op de emotionele/mentale laag, stabiliseert daar iets. Goud/groene energie, lekkere geur. Kleine langzame stroom die toegang verleent tot iets. Mooie zachte druppels.

Dankjewel voor het opsturen van de Herfstaster! Ik heb het flesje nu een paar keer in mijn hand meegenomen tijdens het uitlaten van m'n hond. Wat mij tot nu toe opgevallen is is dat 1: ik telkens kinderliedjes in m'n hoofd heb. 2: het een krachtige en warme energie in m'n hand geeft. 3: er telkens het woord Kracht in mij op plopt. 4: ik ben mij dan heel bewust van een goed en rustig Zelfvertrouwen, een mooi ik-ben-prima-zoals-ik-ben. Misschien komt er nog meer binnen tijdens vasthouden flesje en dan laat ik het je weten. Wat betreft innemen wil ik het ook graag gaan testen. Maar is het de bedoeling dat ik een tijdje alleen Herfstaster inneem? Of kan het in een combinatie met andere Starremedies? Ik gebruik nog steeds de bloesems. Hoofdzakelijk nu communicatiebloesems, 'inzicht'druppels en duizendknoop. En hier en daar een compensatie en decompensatiebloesem. Het gaat eigenlijk heel goed met mij. En ik voel mij steeds meer thuiskomen in mijn oorspronkelijke staat. Dankzij jouw druppels, Reiki, Mirmethode, en mijn eigen inzet. Ik voel me dankbaar. Kracht, zelfvertrouwen, aardend, stevig op de grond, rug steeds recht, inzicht in Rockwater

Volgens afspraak mijn bevindingen over de nieuwe remedie "Herfstaster".
Wat er nagenoeg direct na innemen gebeurde was het volgende:
-er ging kou weg
-mijn hoofd werd leger en helderder ( dat zat vol met van alles).
- er ontstond een gevoel van rust binnen in mij.
-ik voelde vrede, acceptatie en ontspanning.

Na een tijdje innemen bleek dat ik dingen makkelijker los kon laten. Het enorm grote verdriet om mijn overleden konijntjes is meer hanteerbaar. Ik kan nu terugdenken aan ze zonder pijn en verdriet. Ook afwijzing van mensen waar ik erg gevoelig voor ben, is beter te hanteren. Het is nog steeds niet makkelijk maar de angel is er uit. Ik wordt niet meer volledig van mijn voeten gezwiept en in plaats van dagen lang pijn in mijn hart en piekeren is de pijn vrij snel weg en het gepieker is minder en korter van duur. Het is alsof ik ergens een laagje van bescherming om mij heen heb waardoor dingen mij niet meer zo intens raken als voorheen. En heel leuk.... het is een geweldige bachremedie voor konijnen!!  Ja, konijnen zijn heel gevoelig ( net als ik  ) en hoewel ergens heel erg op aarde ( letterlijk dicht bij de grond) ook verbonden met het hogere, met lichte energie. Ik ging testen of mijn konijnen deze remedie nodig hadden en zeker 5 van de 11 konden de remedie gebruiken. Een natuurgeneeskundige vertelde mij dat Star of Bethlehem een remedie is die erg goed bij konijnen past maar Herfstaster is ook erg passend! Ik heb hier alleen maar konijnen met een Verleden.. Zelfs de diertjes die hier geboren zijn doordat ik moeder Rozemarijn halverwege de zwangerschap van straat viste blijken helaas toch beschadigd. Maar.... ik gaf konijn Sam deze remedie en hij veranderde bijna gelijk. Hij werd ineens weer de oude Sam die zo zacht van karakter was. Inmiddels had hij met agressie toch wel zijn rangorde positie verbeterd maar nu is hij weer terug zachtaardig om het op zijn vlaams te zeggen  zonder opnieuw weer de underdog te zijn. Hij is ook gewoon veel beter te pas. Gematigder. Relaxter, meer ontspannen, rustiger en stabieler. Ik hoop dat je hier iets mee kunt!

Hierbij mijn bevinding:
- aardend
- wat meer de lichtheid van het leven zien
- centrerend
Heel veel succes met jullie mooie werk.

Het duurde een aantal dagen voor ik iets ging merken en het was meer dat ik me ergens bewust van werd. Ik sta meer onbevangen en onbekommerd in de wereld. Mijn kinderlijke blijheid komt terug en ik heb niet gelijk een oordeel over iets en iemand. Ik ben blijer en heb het gevoel weer te zijn die ik ooit was (nu 67 jaar). Het is heel subtiel, maar het voelt heel vertrouwd omdat het natuurlijk een teruggang is naar wie ik ooit was. Het is niet wezensvreemd dus het valt haast niet op. Ik kan beter de problemen van mijn kinderen bij hen laten en dat is heel plezierig. Ik leef wel mee maar ga niet meer mee in de ellende.Eigenlijk voelt het of ik een hoop ballast kwijt ben. Dank je wel voor het testen van dit product, ik ben er blij mee.

Het werkt op het hart. Het maakt mijn hart krachtiger. Niet zo zeer fysiek, maar meer zelfvertrouwen. Ik ben blij met wie ik ben. Maakt het hart open. Geen mooie praatjes. Neem jezelf zoals je bent. Eerlijk zijn. Ik krijg een heldere blik. Dit is tot nu toe wat ik waarnam. Als er nog meer komt hoor je het.

Wat een krachtige remedie! Ik was vandaag verdrietig en beetje apathisch vw het overlijden van een vriendin( ze is 94 geworden) Ik heb de hele dag al een rotgevoel en er komt niks uit mijn handen. De remedie valt door de brievenbus, ik bekijk het, voel een weldadige energie, meer aarding. Ik besluit om de remedie puur in te nemen en in een buisje in mijn broekzak te doen.
Meteen voel ik mij opgelucht, het verdrietige gevoel is weg en ik ben opeens weer in staat tot actie.( helaas bestaat dat uit het huishouden doen, ff niks gezelligs om handen). Hierna lees ik de naam op het flesje :herfstaster.... voor mij is het een hele krachtige remedie tegen depri en zelfmedelijden.

Haj Madeleine, Zie net je bericht op facebook en zal je doorgeven wat Claudia voelde bij het flesje. Hij beweegt heel traag, een zachte,subtiele mooie beweging die langzaam groter wordt. Werkt op de emotionele/mentale laag, stabiliseert daar iets. Goud/groene energie, lekkere geur. Kleine langzame stroom die toegang verleent tot iets. Mooie zachte druppels.
De druppel zet iets open maar mensen zijn niet voor niets dicht gegaan. Bescherming en aarding zijn nodig. Ik vertelde haar dat je altijd meerdere druppels in een flesje doet dus daar ook naar zal kijken. Mijn vraag is nu, als je mensen dit flesje opstuurt en op het emotionele vlak dingen opengaan door het gebruik, kan iemand dat altijd aan? Misschien dat het door de langzame werking en doordat het zachte druppels zijn het wel kan?

Zoals beloofd ben ik begonnen met de herfstaster en wat mij tot nu toe opvalt is dat hij me uit mijn hoofd haalt, ik voel me vrij opgewekt en "problemen" lijken minder zwaar. Dat is dus heel positief, maar wat mij helaas ook opvalt, is dat ik een bepaalde mate van onrust in mijn borst ervaar wanneer ik de remedie gehad heb, net of ik teveel koffie heb gehad...

Goedemorgen, Madeleine! Ik neem nu iets meer dan een week de Herfstaster en reageer ( denk ik) nogal heftig. Kan het zijn dat er eerst nog van alles opgeruimd wordt? Ik ben ontzettend emotioneel, voel me helemaal niet lekker in m'n vel zitten, m'n hoofd is een warboel en ik heb erg last van benauwdheid en druk op de borst ( had ik al, maar lijkt wel erger nu). De test bij de mesoloog sloeg rood uit en gaf 'blokkade op liefde'aan. Kan dit met de remedie te maken hebben? Hartelijke groet

Lieve Carina, juist omdat ik nog niet precies weet hoe iedereen gaat reageren, heb ik zoveel remedies gestuurd. Wat ik "hoorde" bij het maken van de remedie is dat of tijdens de conceptie of tijden de tijd in de baarmoeder of als klein kind op de één of andere manier er een blokkade is ontstaan naar jouw spiritualiteit, helpt Herfstaster deze blokkade op te lossen. Ik weet niet welke zaken je nog op te lossen hebt....voordat je met Herfstaster aan de gang kan gaan. Benauwdheid op de borst geeft vaak aan dat je "te lief" bent, jezelf teveel weggeeft of dat er nog een trauma zit. Dat kan ik van hieruit niet beantwoorden. Maar jouw reactie is zo waardevol. Ik wil alle reacties gaan bundelen en als ik veel reacties binnen krijg, deze openbaar gaan maken zonder naamsvermelding natuurlijk. Als de remedie te heftig voor je is, stop er dan mee en kijk wat er dan gebeurt. Wat vind je van mijn idee? Lieve groet, Madeleine

Dankjewel, lieve Madeleine! Je antwoord helpt mij enorm, want er zit inderdaad een blokkade op mijn geboorte. Ik voelde meteen dat dat het was, toen ik jouw antwoord las. Die blokkade zit op zelfliefde en mss ook wel op geliefd zijn...ontvangen dus. En de druk op de borst heeft daar inderdaad ook mee te maken. Dankjewel!! Dat helpt mij weer verder. Ik vind het natuurlijk helemaal goed dat je mijn ervaringen gebruikt om anderen te helpen! Als ik belangrijke reacties heb, zal ik ze met je delen. Ik heb vandaag even geen druppels genomen en het voelt wat rustiger. Ik zal morgen eens 3 druppels nemen ipv 5, dat helpt mss ook. Fijne avond verder!

Oke dank je wel. Ik heb het flesje tussen mijn handen gehouden en voelde dat er veel beweging in zit. Ik voelde en zag een grote helende bol en daar bewogen rondencircles in. Een hele mooie beweging rond mijn hartgebied en armen daarna mijn hoofd. Hoe wil je mijn bevindingen. Zo of liever per mail. Groetjes

Gebruik van Bloesem Remedies

Het belangrijkste bij bloesem remedies is de innamefrequentie. Bloesem remedies kunnen het beste zo vaak mogelijk op een dag worden ingenomen met als gouden richtlijn; 4 tot 6 x per dag, met 4 druppels per keer vanuit het doseerflesje. Om bloesem remedies en een gebruikersflesje volgen hier de eenvoudige stappen; neem een schoon en ongebruikt pipetflesje van 30ml. Eerst wordt het pipetflesje gevuld met bronwater. Hierna voeg je één theelepel cognac toe als conserveringsmiddel, daarna voeg je de bloesem remedies toe.

Neem het stockflesje of stockflesjes van de gekozen bloesem remedies en doe van elk 3 druppels in het 30ml. pipetflesje. Een tweede gouden richtlijn is; 1 druppel uit het stock flesje / stock bottle op 10ml. bronwater. Voor gebruik hoeft het flesje niet geschud te worden omdat het slechts de trillingen van de planten bevat en geen daadwerkelijke stoffelijke inhoud heeft.

Vervolgens neemt men 4 druppels uit het gebruikersflesje en druppel deze onder de tong. Indien je het pipetje met de tong aanraakt, kan er schimmel ontstaan in het flesje. Herhaal de inname van de bloesem remedies minimaal 4 tot 6 keer per dag.

Bloesem remedies zijn geen vervanging voor medicatie en vervangen geen artsen of medisch specialisten. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.