Madeleine Meuwessen
ALS JE HET LEVEN SNAPT, BEGRIJP JE DE WERELD NIET.

Vlinderstruik - Buddleja davidii

Vlinderstruik - Buddleja davidii

Mensen en vooral pubers ontgaat door hun onoplettende aard veel in het leven (omdat ze alles banaal vinden). Ze leren niet van de lessen van het leven, daardoor maken ze steeds weer fouten, zoals sleutels vergeten, het gas laten branden.
Ze lopen voor veel nieuwe dingen warm, maar voor alledaagse dingen hebben ze weinig belangstelling.
Ze maken geweldige plannen, zijn gelijktijdig al bezig met de volgende stap, terwijl ze aan de eerste nog niet eens begonnen zijn.
Daardoor zijn ze ongeconcentreerd en onzorgvuldig, beginnen vaak aan veel dingen tegelijk zonder ook maar iets af te maken.
Ze hebben stapels kranten liggen die nog gelezen moeten worden, nemen allerlei films op de video op, maar hebben nog nooit de tijd genomen een film gezien.

Als Vlinderstruik-mens ben je vaak met onbelangrijke dingen bezig zodat het eigenlijke werk liggen blijft. In de praktijk stel je hierdoor je werk vaak tot het laatste moment uit.
Geeft iemand je commentaar, dan geef je snel als argument: dat je ook zoveel werk hebt.
Je bent constant op de vlucht voor oninteressante, saaie dingen, vaak ook voor jezelf. Het lijkt alsof je innerlijk door een raket wordt aangedreven, omdat je hoofd vol met ideeën zit en je maar bezig bent met toekomstplannen, je voelt je constant innerlijk vaak opgejaagd.
Het kan zijn dat je niet meer weet wat je wilde zeggen, je gedachten zijn “plotseling weg”.
Je kunt extreem vergeetachtigheid zijn als het om iets schijnbaars onbelangrijks gaat.

En zo gebeurt het dat door jezelf veroorzaakte teveel aan prikkels leidt tot concentratie-stoornissen, een slecht geheugen en tot het onvermogen aan de eisen van het dagelijkse leven te voldoen.
Daardoor word je onverschillig en toon je weinig belangstelling voor het heden. Het lijkt alsof alles maar maalt in je hoofd en dat is ook zo, tegelijkertijd wil je al die gedachten niet kwijt. Door het malen kunnen slaapproblemen ontstaan.

De bloesemremedie Vlinderstruik geeft je inzicht vanaf bovenaf en stelt je instaat om een helikopterview te ontwikkelen zodat gebeurtenissen van bovenaf kunnen worden waargenomen en geanalyseerd. Het lukt je het grotere geheel van een gebeurtenis zien.

Deze bloesemremedie heeft een relatie met de bloesomloop-seksmeridiaan.

Lichamelijk kunnen er o.a. de volgende klachten zijn: jeuk en/of pijn op de rechterdij of de rechterkuit, extreme lichamelijk uitputting, pijnlijke spierkrampen aan de aanzet van de nek, pijnkrampen in de rugspieren.

Madeleine Meuwessen

*Bloesem remedies geen vervanging zijn voor medicatie. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.

Gebruik van Bloesem Remedies

Het belangrijkste bij bloesem remedies is de innamefrequentie. Bloesem remedies kunnen het beste zo vaak mogelijk op een dag worden ingenomen met als gouden richtlijn; 4 tot 6 x per dag, met 4 druppels per keer vanuit het doseerflesje. Om bloesem remedies en een gebruikersflesje volgen hier de eenvoudige stappen; neem een schoon en ongebruikt pipetflesje van 30ml. Eerst wordt het pipetflesje gevuld met bronwater. Hierna voeg je één theelepel cognac toe als conserveringsmiddel, daarna voeg je de bloesem remedies toe.

Neem het stockflesje of stockflesjes van de gekozen bloesem remedies en doe van elk 3 druppels in het 30ml. pipetflesje. Een tweede gouden richtlijn is; 1 druppel uit het stock flesje / stock bottle op 10ml. bronwater. Voor gebruik hoeft het flesje niet geschud te worden omdat het slechts de trillingen van de planten bevat en geen daadwerkelijke stoffelijke inhoud heeft.

Vervolgens neemt men 4 druppels uit het gebruikersflesje en druppel deze onder de tong. Indien je het pipetje met de tong aanraakt, kan er schimmel ontstaan in het flesje. Herhaal de inname van de bloesem remedies minimaal 4 tot 6 keer per dag.

Bloesem remedies zijn geen vervanging voor medicatie en vervangen geen artsen of medisch specialisten. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.