Madeleine Meuwessen
ALS JE HET LEVEN SNAPT, BEGRIJP JE DE WERELD NIET.

Hosta

Hosta - Hosta Montana Macrophyllahosta


Hosta
-mensen lijden aan vele angsten, angst voor het donker, angst voor geesten, angst voor het onbekende, angst voor de angst, angst voor de toekomst. Ze lijden vaak aan voorgevoelens dat er één of andere ramp gaat plaatsvinden. Het is het gevoel dat er iets is wat je bang maakt. Je weet niet wat, maar het gevoel kan je kippenvel bezorgen. Je kunt gefascineerd zijn door occulte zaken en er gelijktijdig bang voor zijn. Je kunt angst voor de dood hebben. Niet het lijden voor de dood boezemt je angst in, maar wat er gaat komen na
de dood. Het kan zijn dat je ’s nachts wakker schrikt van nachtmerries of angstige dromen. Eenmaal wakker geworden, ben je bang om weer te gaan slapen. Kortom, vage, niet te benoemen, vaak irreële angsten.

Deze mensen halen steun uit pendelen, kaartleggen voor de toekomst en andere varianten. Op zich niks mis mee, maar je kunt er geen ongelukken of rampen mee voorkomen!

Een gevolg kan ook zijn dat je blijft zitten waar je zit, omdat je geen nieuwe dingen durft te ondernemen.

De bloesemremedie Hosta is bijzonder geschikt voor overgevoelige en angstige kinderen. Die kunnen vaak niet helemaal duidelijk aangeven waar ze bang voor zijn.
Ze hebben vage angsten en een onbehagelijk gevoel. Soms zijn ze bang dat er een monster onder het bed ligt. Ze willen alleen met een lichtje aan gaan slapen, het liefst nog met het licht op de gang ook aan.,
En als ze ’s nachts naar de w.c. moeten hebben ze angst dat er vreemde geesten/spoken zijn.
Het lijkt wel of deze kindjes met een “te dunne huid” geboren zijn. Ze pakken dingen op uit de astrale wereld, die er ook werkelijk zijn.

Vele soorten film of tv-programma’s zijn voor deze mensen/kinderen niet goed. Het wakkert hun angsten alleen maar aan. Zelfs “onschuldige” tekenfilms kunnen voor de kinderen al te veel zijn.

De bloesemremedie Hosta zorgt ervoor een overgrote sensitiviteit aan te kunnen. Je voelt je veilig en rustig. Hierdoor wordt je blijer met het leven in het hier en nu en geeft het een gevoel van ruimte en gelijktijdig een gevoel van bescherming.

Deze bloesemremedie heeft een relatie met de lever en dikke darmmeridiaan, dus met de organen Lever en Dikke darm.

Lichamelijk kan zich dat uiten door pukkeltjes op de kin en rechts boven op de rug, duizelingen, een inwendig ‘kougevoel’.

Madeleine Meuwessen

*Bloesem remedies geen vervanging zijn voor medicatie. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.

Gebruik van Bloesem Remedies

Het belangrijkste bij bloesem remedies is de innamefrequentie. Bloesem remedies kunnen het beste zo vaak mogelijk op een dag worden ingenomen met als gouden richtlijn; 4 tot 6 x per dag, met 4 druppels per keer vanuit het doseerflesje. Om bloesem remedies en een gebruikersflesje volgen hier de eenvoudige stappen; neem een schoon en ongebruikt pipetflesje van 30ml. Eerst wordt het pipetflesje gevuld met bronwater. Hierna voeg je één theelepel cognac toe als conserveringsmiddel, daarna voeg je de bloesem remedies toe.

Neem het stockflesje of stockflesjes van de gekozen bloesem remedies en doe van elk 3 druppels in het 30ml. pipetflesje. Een tweede gouden richtlijn is; 1 druppel uit het stock flesje / stock bottle op 10ml. bronwater. Voor gebruik hoeft het flesje niet geschud te worden omdat het slechts de trillingen van de planten bevat en geen daadwerkelijke stoffelijke inhoud heeft.

Vervolgens neemt men 4 druppels uit het gebruikersflesje en druppel deze onder de tong. Indien je het pipetje met de tong aanraakt, kan er schimmel ontstaan in het flesje. Herhaal de inname van de bloesem remedies minimaal 4 tot 6 keer per dag.

Bloesem remedies zijn geen vervanging voor medicatie en vervangen geen artsen of medisch specialisten. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.