Madeleine Meuwessen
ALS JE HET LEVEN SNAPT, BEGRIJP JE DE WERELD NIET.

Immortelle - Helicryse

Immortelle immortelle

Immortelle
-mensen maken vaak een gesloten indruk en bewegen zich traag; ten gevolge van hun zwaarmoedigheid zijn ze letterlijk verlamd in hun activiteiten. Ze hebben vaak gebrek aan eetlust in weerwil van hun hongergevoel. Ze hebben behoefte aan overmatig veel slapen, er kan ook slapeloosheid optreden, ze ervaren grote vermoeidheid en een onbestemd lichamelijk onbehagen. Deze klachten hoeven echter niet altijd op te treden. Er kan in mildere gevallen sprake zijn van een gevoel van melancholie zonder verdere symptomen. Een gevoel, dat er iets ontbreekt , niet wetend wat, een gevoel van totale innerlijke leegte. Dit wijst naar de bloesemremedie Immortelle, zeker wanneer er echte geen oorzaak voor deze klachten te vinden is.

Er kunnen ook perioden van diepe neerslachtigheid voorkomen, die optreden zonder herkenbare oorzaak of een aanleiding van buitenaf.
Je hebt een gevoel van depressie van onbekende oorzaak of je voelt je “zomaar” somber. Of alles lijkt zinloos en duister alsof iemand het licht heeft uitgedaan.
Deze gesteldheden kunnen optreden als een bliksemflits uit een heldere hemel en
gepaard gaan met droefheid, onlust, een slecht humeur zonder reden
Deze gevoelens kunnen ook weer zomaar verdwijnen.

In de geneeskunde wordt dit een endogene, dat wil zeggen een van binnenuit komende depressie genoemd.
Zware vorm: endogene depressie
Milde vorm: melancholische fase
Latente vorm: gevoel van heimwee, weet niet waarnaar

De bloesemremedie Immortelle is een uitstekende remedie indien je deze gevoelens hebt.
Het laat de zon weer schijnen in je hart en alle donkere wolken zullen verdwijnen. Je kunt weer blij in het leven staan

Immortelle, de naam zegt het al, betekent eeuwig, onvergankelijk, onsterfelijk voor het leven. Wat we in wezen zijn.
De bloem die nooit verwelkt.

Deze bloesemremedie kan zowel met de dikke darm meridiaan als met de nier meridiaan een relatie hebben, dus met de organen dikke darm en/of nier.

Fysieke klachten kunnen o.a. zijn: tranende en jeukende ogen, overmatig veel slapen, grote vermoeidheid, uitslag en/of pijnklachten linker lies, onderste helft van de rechter zaadbal en binnenkant rechter enkel.

Madeleine Meuwessen

*Bloesem remedies geen vervanging zijn voor medicatie. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.

Gebruik van Bloesem Remedies

Het belangrijkste bij bloesem remedies is de innamefrequentie. Bloesem remedies kunnen het beste zo vaak mogelijk op een dag worden ingenomen met als gouden richtlijn; 4 tot 6 x per dag, met 4 druppels per keer vanuit het doseerflesje. Om bloesem remedies en een gebruikersflesje volgen hier de eenvoudige stappen; neem een schoon en ongebruikt pipetflesje van 30ml. Eerst wordt het pipetflesje gevuld met bronwater. Hierna voeg je één theelepel cognac toe als conserveringsmiddel, daarna voeg je de bloesem remedies toe.

Neem het stockflesje of stockflesjes van de gekozen bloesem remedies en doe van elk 3 druppels in het 30ml. pipetflesje. Een tweede gouden richtlijn is; 1 druppel uit het stock flesje / stock bottle op 10ml. bronwater. Voor gebruik hoeft het flesje niet geschud te worden omdat het slechts de trillingen van de planten bevat en geen daadwerkelijke stoffelijke inhoud heeft.

Vervolgens neemt men 4 druppels uit het gebruikersflesje en druppel deze onder de tong. Indien je het pipetje met de tong aanraakt, kan er schimmel ontstaan in het flesje. Herhaal de inname van de bloesem remedies minimaal 4 tot 6 keer per dag.

Bloesem remedies zijn geen vervanging voor medicatie en vervangen geen artsen of medisch specialisten. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.