Madeleine Meuwessen
ALS JE HET LEVEN SNAPT, BEGRIJP JE DE WERELD NIET.

Genadekruid

Genadekruid - Gratiola officinalisgenadekruid

Het thema in jouw leven kan zijn: "WAAR HEB IK DAT (ongeluk) AAN VERDIEND?"
Genadekruid-mensen voelen zich slachtoffer in het leven en weten voor hun ongeluk altijd wel een zondebok te vinden, b.v. ouders of kinderen, echtgenoot, schoonkinderen of de buurman, je baas en in extreme gevallen de hele samenleving of zelfs het noodlot.
Wanneer het negatieve werkelijk optreedt, ontspruit het zaad van de gedachten. Het gevoel afgewezen te zijn komt tot uitdrukking in zichtbaar-sterk neergetrokken mondhoeken. Je zoekt de oorzaak van dit ongeluk in de buitenwereld. Echter, iedere ervaring in de buitenwereld is een gevolg van een innerlijke gedachte-projectie.
De Genadekruid-mensen kunnen zich niet voorstellen dat anderen blij en onbekommerd door het leven gaan.
Feit is dat wie zich slachtoffer voelt, ook zeker slachtoffer wordt. En omdat je je slachtoffer voelt kan je dat als algemene rechtvaardiging hanteren voor jezelf zodat je geen verantwoordelijkheid voor je eigen lot hoeft te nemen.
Hierdoor ontstaat de kans dat je je vol wrok en verbittering uit het leven terugtrekt.
Deze negatieve gemoedstoestand is vaak hardnekkig. Het uit zich niet in heftige woedeaanvallen, je scheldt niet, maar je probeert wel anderen met stekeligheden te kwetsen. Je gevoelens van haat en verbittering en vaak machteloze woede smeulen onderhuids verder.
En omdat je deze agressie zo in jezelf opneemt, richt het zich uiteindelijk als autoagressie tegen jezelf.
Omdat deze gemoedstoestand verbonden is met de Maagmeridiaan kan het zijn dat deze woede en verbittering op de gewrichten slaat en reumatische klachten veroorzaakt.
Fysieke andere klachten/kenmerken zijn: vanaf de 1e tot de 4e lendenwervel pijn, pukkeltjes en/of uitslag rondom de mond, klachten aan de achterkant van de linkerknie en de linkerkant van de hals.

De bloesemremedie Genadekruid geeft werkelijk genade aan jezelf en/of anderen, waardoor je niet meer door boosheid of slachtofferschap dan ook geblokkeerd wordt.

Madeleine Meuwessen

*Bloesem remedies geen vervanging zijn voor medicatie. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.

Gebruik van Bloesem Remedies

Het belangrijkste bij bloesem remedies is de innamefrequentie. Bloesem remedies kunnen het beste zo vaak mogelijk op een dag worden ingenomen met als gouden richtlijn; 4 tot 6 x per dag, met 4 druppels per keer vanuit het doseerflesje. Om bloesem remedies en een gebruikersflesje volgen hier de eenvoudige stappen; neem een schoon en ongebruikt pipetflesje van 30ml. Eerst wordt het pipetflesje gevuld met bronwater. Hierna voeg je één theelepel cognac toe als conserveringsmiddel, daarna voeg je de bloesem remedies toe.

Neem het stockflesje of stockflesjes van de gekozen bloesem remedies en doe van elk 3 druppels in het 30ml. pipetflesje. Een tweede gouden richtlijn is; 1 druppel uit het stock flesje / stock bottle op 10ml. bronwater. Voor gebruik hoeft het flesje niet geschud te worden omdat het slechts de trillingen van de planten bevat en geen daadwerkelijke stoffelijke inhoud heeft.

Vervolgens neemt men 4 druppels uit het gebruikersflesje en druppel deze onder de tong. Indien je het pipetje met de tong aanraakt, kan er schimmel ontstaan in het flesje. Herhaal de inname van de bloesem remedies minimaal 4 tot 6 keer per dag.

Bloesem remedies zijn geen vervanging voor medicatie en vervangen geen artsen of medisch specialisten. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.