Madeleine Meuwessen
ALS JE HET LEVEN SNAPT, BEGRIJP JE DE WERELD NIET.

Bescherming

Bescherming

In de vorige columns heb ik de remedies Duizendblad, Hosta, Turkoois en Kerspruim ieder apart beschreven. Het kan heel goed mogelijk zijn dat je in de praktijk van het dagelijks leven van alle vier de beschreven bloesemremedies bepaalde zaken herkent.

Ik herhaal nog kort het meest kenmerkende van deze vier:

  • Bij Duizendblad-mensen wordt de energie weggetrokken. Ze zijn  op zoek naar erkenning van anderen en willen graag geliefd zijn.
    Dit te lief willen zijn en niet goed kunnen afgrenzen is vaak de oorzaak van gepest worden op het werk of op school.
    Het kan voorkomen dat je merkt dat je in het bijzijn van anderen energieverlies ervaart en erg moe van de ander kan worden. Het voelt alsof de ander jouw energie weg trekt.
  • De bloesemremedie Hosta is voor mensen die heel sensitief zijn en angst hebben voor het grote onbekende:  angst voor de toekomst, angst in het donker, bang voor geesten,  etc. Zij voelen dat er plekken zijn in huis die hen een onrustig gevoel geven.
  • Voor het gevoel van grote innerlijke onrust,  hyperventilatie, nagelbijten en soms alsof er  duistere, negatieve en destructieve krachten aan de gang zijn, is de bloesemremedie Kerspruim heel geschikt om de innerlijke spanning die hiermee gepaard gaat weg te halen.
  • De remedie Turkoois helpt dat je geen  emotionele en lichamelijke klachten van anderen meer overneemt en je rustig bij je eigen beslissing kan blijven en daardoor nieuwe situaties aankunt.
    Deze vier remedies heb ik in één combinatie gedaan. Hierdoor kun je beter bij jezelf blijven, wordt je niet meer “leeggezogen” door anderen, neem je geen lichamelijke of emotionele invloeden of klachten  van anderen over, ben je afgeschermd tegen destructieve krachten. “Niet-aardse” angsten verdwijnen en je wordt niet meer belast door bijgelovige voorspellingen.

De ervaringen van veel mensen is dat zij zich helemaal blij en BESCHERMD voelen.

Een remedie, die vooral in deze tijd van zeer groot belang is.

Het helpt om in de ware zin van het woord een zelf-stand-ig leven te leiden.

Madeleine Meuwessen

*Bloesem remedies geen vervanging zijn voor medicatie. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.

kerspruimhostaTurkoois

Gebruik van Bloesem Remedies

Het belangrijkste bij bloesem remedies is de innamefrequentie. Bloesem remedies kunnen het beste zo vaak mogelijk op een dag worden ingenomen met als gouden richtlijn; 4 tot 6 x per dag, met 4 druppels per keer vanuit het doseerflesje. Om bloesem remedies en een gebruikersflesje volgen hier de eenvoudige stappen; neem een schoon en ongebruikt pipetflesje van 30ml. Eerst wordt het pipetflesje gevuld met bronwater. Hierna voeg je één theelepel cognac toe als conserveringsmiddel, daarna voeg je de bloesem remedies toe.

Neem het stockflesje of stockflesjes van de gekozen bloesem remedies en doe van elk 3 druppels in het 30ml. pipetflesje. Een tweede gouden richtlijn is; 1 druppel uit het stock flesje / stock bottle op 10ml. bronwater. Voor gebruik hoeft het flesje niet geschud te worden omdat het slechts de trillingen van de planten bevat en geen daadwerkelijke stoffelijke inhoud heeft.

Vervolgens neemt men 4 druppels uit het gebruikersflesje en druppel deze onder de tong. Indien je het pipetje met de tong aanraakt, kan er schimmel ontstaan in het flesje. Herhaal de inname van de bloesem remedies minimaal 4 tot 6 keer per dag.

Bloesem remedies zijn geen vervanging voor medicatie en vervangen geen artsen of medisch specialisten. Graag wil ik hierbij benadrukken dat u in geval van twijfel altijd een arts dient te raadplegen.