Star Remedies voor het Nieuwe Jaar

Graag stel ik mijzelf en de bloesemremedies voor aan een ieder die op welke wijze dan ook geïnteresseerd is in bloesemremedies. Wat is de werkelijke betekenis van bloesemremedies en welke problemen kunnen ze oplossen/verlichten.

Ik ben zelf ongeveer veertig jaar geleden begonnen met de klassieke Bach bloesems in een therapeutische “setting” en vandaaruit ken ik de werking van de bloesems van binnenuit. Deze ervaring wilde ik ook anderen meegeven en zo ben ik bloesemtherapeute geworden en heeft het jarenlang mijn cliënten veel vruchten opgeleverd.

Sinds 1975 ben ik maatschappelijk werkster, natuurgeneeskundige en bloesemtherapeute.
Sinds 1992 ben ik medeoprichter en opleider van C.I.N.T. Benelux Opleidingen.
Mijn doel bij deze opleiding is om op een gedegen manier kennis van de bloesem remedies te krijgen en een goede anamnese ( diagnose) te kunnen maken.
In de loop van de tijd merkte ik dat de oorspronkelijke bloesemremedies niet altijd meer deden wat ze “moesten” doen en vanaf 1999 zijn Micha, mijn zoon en ik, zelf bloesem remedies gaan maken.

Vanuit mijn, door de jaren heen ontwikkelde visie én overtuiging, dat ieder mens zelfbeslissend mag en misschien wel moet zijn over zijn leven heb ik naast alle enkelvoudige remedies (stockbottles genoemd) ook 13 combinaties ontwikkeld, die net zoals de “stockbottles” zonder therapeut én zonder ( fysieke) bijverschijnselen door een ieder kunnen worden gebruikt.

De nieuwe bloesemremedies, Star Remedies, werken op een fijnstoffelijk trillingsniveau en hebben een grote bandbreedte. Hiermee bedoel ik dat de bloesem remedies een grotere, bredere, diepere uitwerking hebben dan tot dusver mogelijk was.
In 2016 zal ik iedere twee weken één bloesemremedie of een combinatie van remedies uitvoerig beschrijven met alle positieve en negatieve gemoedstoestanden die daarmee verbonden zijn. Daarnaast beschrijf ik de relatie die bloesemremedies hebben met elkaar, met de meridianen en met de bijbehorende organen.

Ook kan eenieder mij via het reactie formulier hieronder vragen stellen over de remedies. Ik zal mijn uiterste best doen om deze te beantwoorden.

Graag vertel ik in de volgende blog over de bloesemremedie Star of Bethlehem.

Madeleine Meuwessen

Geef een reactie